Filets de pollastre amb panses i pinyons

Potser és un dels plats que porto cuinant des de fa més anys, fàcil de preparar i fa molta patxoca quan ho presentes, per quan et venen convidats i no tens ganes de complicar-te la vida, molt saborós i acostuma a agradar a tothom.

En una paella amb una mica d’oli d’oliva hi courem els filets just per donar-los una mica de color i poc més, ja que no volem que la carn de pollastre ens quedi eixuta.

Retirarem la carn i en el mateix recipient posarem les panses, tot remenant-les i veient com es van inflant (un minut i escaig), abans no estiguin totes rodones, tirarem els pinyons per enrossir-los una mica i tot seguit la crema de llet, que deixarem bullir fins que tingui una textura cremosa. És llavors quan afegirem els filets i ho remenarem tot plegat, perquè es lligui bé la salsa a la carn i quedi tot ben marinat.

Ja veieu que no té gaire secret i tot plegat està cuinat en menys de 10 minuts. Així doncs, si no teniu gaire temps, voleu sorprendre a algú i no us voleu gastar gaires diners, aquesta és una recepta que segur tirareu d’ella en més d’una ocasió.

Per aquest plat de sabors suaus i cremós, us recomano el Dotze DO Pla de Bages o fins i tot un vi més tranquil, com el Dotze DO Conca de Barberà.

Ja em direu que us ha semblat un cop l’hagueu cuinat i tastat.