“Vol au vent” de xocolata

Recepta de la meva cosina Pepa, una apassionada dels postres de xocolata.

Ella ho fa amb pasta brisa, però jo n’he fet una variació amb “vol au vent” que pots comprar fàcilment en molts establiments i a la secció de pastisseria del supermercat.

Per preparar la crema de xocolata, agafarem una rajola de 170 gr. al 70% de cacau, la posarem a trossets al bany maria, un cop desfeta la xocolata, afegirem 50 gr. de mantega Cadi i 100 ml. de nata líquida que haurem muntat prèviament fins que agafi una textura homogènia. Per acabar, hi posarem un ou gran i 30 gr. de sucre (que també haurem batut abans) i ho remenarem tot creant una massa líquida i escumosa.

Posarem la crema de xocolata dins els “vol au vent” i ho courem tot plegat al forn amb una temperatura de 180º durant uns 15 minuts o fins que veiem que la pasta està daurada.

Un cop fora del forn, hi he posat unes trufes a sobre de cada pastisset i amb l’ajuda d’un colador fi, l’hi he tirat una mica de cacau en pols.

Et voilà ! Ja tenim els “vol au vent” de xocolata a punt per portar a taula.