EINES COMERCIALS

El projecte Dotzevins és ideal per al punt de venda. La marca és la primera que posa a disposició del sector distribuïdor, botigues de gran format, restaurants i cellers, entre d’altres, la possibilitat d’oferir al seu client les 12 Denominacions de Catalunya i fer-ho sota una única marca. És per això que hem volgut oferir unes eines especialment concebudes i dissenyades per poder facilitar millor la presentació de marca i els vins en el punt de venda.

APARADORS DE VENDA

El format perfecte per a botigues de gran format, cellers i distribuïdors. Un punt de venda de gran capacitat i presència: línies elegants i exclusives amb un punt fresc i molt actual. Un toc diferent que atrau totes les mirades.

CANAL HORECA

Una eina exclusiva especialment creada pel canal HORECA. Es tracta d’una carta de vins editable, que el sector de la restauració pot utilitzar, personalitzar i afegir, juntament amb la resta de vins que disposa en el local. Un document amb tota la informació necessària i que pot ajudar al client o al personal de sala a l’hora d’escollir i/o recomanar el vi més adequat per cada àpat.

CATÀLEG COMERCIAL

Tota la informació dels Dotzevins: història, projecte, denominacions, vins, “terroir”, elaboració, notes de tast, maridatges… Tot el que necessites saber dels Dotzevins en un document comercial útil i optimitzat per al seu ús.

LOTS DE REGAL

El vi és un dels regals infal•libles i la col•lecció Dotzevins és perfecte per encertar. Escull el format que més encaixa amb tu o el teu client: caixa de fusta, caixa de cartró o l’edició especial de disseny per ampolles individuals.

CAIXES DE FUSTA

Perfectes per 2 i 4 ampolles, les caixes de fusta són un dels formats clàssics de Dotzevins que millor distribució tenen.

CAIXA DE 6 AMPOLLES

Un disseny colorista que admet qualsevol composició de Dotzevins. Aquest format et permet dissenyar a mida la teva petita col•lecció de vins de les diferents DO’s de Catalunya.

ESTOIG DE LUXE

Un disseny més modern per un format innovador. Caixes extraordinàriament lleugeres fetes d’escuma de poliuretà d’alta densitat i tapes de forex personalitzades amb el nom de cada DO. Una proposta perfecte pels amants del disseny i les ànimes més col·leccionistes.

Ets distribuïdor, proveïdor o comercial de vins? Dotzevins és la teva marca. Demana’ns informació i posarem al teu abast les nostres millors propostes, ofertes i solucions, adaptades al teu negoci i les necessites del canal HORECA.

T’esperem!