Receptes i maridatges2021-01-13T14:53:55+00:00

Receptes i maridatges

Llibret de llom ibèric farcit d’ametlles i amb una lleugera crema de ceba

gener 8th, 2021|

Llibret de llom ibèric farcit d’ametlles i amb una lleugera crema de ceba Aquesta recepta és de la sogra i avui ens hem posat tots dos a cuinar, seguint els seus consells i directrius, tot i que la preparació d’aquest plat tampoc té gaire dificultat (10 talls i quantitats indicades per a cinc comensals) Com [...]

Tataki de tonyina

desembre 27th, 2020|

Tataki de tonyina Ara que arriben les festes nadalenques i ens venen àpats contundents i molt pesats, he pensat en preparar un entrant lleuger, saborós i que queda molt bé al centre de la taula. Per aquest plat cal demanar la part del llom d’una tonyina vermella, i si ho demaneu a balfego.com us ho [...]

Carxofes al forn

desembre 13th, 2020|

Carxofes al forn Si el que pretenc és fer un llibre de receptes fàcils de preparar, aquesta possiblement és una de les més ràpides i senzilles de fer. Estem en època de carxofes i en podem comprar des del mes de desembre a març, tot i que fora de temporada també en trobarem, però ja [...]

“Tarta Tatin”

desembre 12th, 2020|

“Tarta Tatin” Diu l’historia que va ser un accident de les germanes Caroline i Stéphanie Tatin preparant unes postres de poma, on després de posar la fruita i el caramel a l’olla de coure, es van adonar que s’havien deixat la pasta brisa i la van col·locar a sobre de de tot i li van [...]

Recent Posts

Go to Top